За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Iberostar Herceg Novi предлага помещения за настаняване на първа линия. Центърът на Херцег Нови е на разстояние от 8 км. Дубровник е на 46 км от хотела, докато Будва е на 51 км. Летище Тиват е разположено само на 30 км разстояние.

В стаите

Модерно обзаведените стаи разполагат с плоскоекранен сателитен телевизор, минибар и климатик. Самостоятелните бани са с вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности. Всяка стая разполага с балкон.

На територията на хотела

Хотелът разполага с прекрасен ресторант, в който може да опитате Средиземноморска и черногоркска кухня. Може да се насладите на коктейли и напитки в някой от трите бара, разположени на басейна, плажа и панорамната тераса с прекрасна гледка.

Хранене

Всеки ден в ресторанта на хотела се сервира закуска на шведска маса. Гостите могат да се насладят и на богат избор от храни, предлагащи местни и международни ястия.

Забавление

За децата има създаден "Star Camp"  с множество занимания и игри.

Спорт

Хотелът предлага и различни спортни дейности, като аквааеробика и плажен волейбол. Каменист плаж и павирана зона с шезлонги са на няколко крачки от хотела. Фитнес центърът е добре оборудван. Предлагат се масажи в Уелнес центъра.

Оценки и коментари